ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL


Asociația Mai Bine este o organizație neguvernamentală din Iași, care și-a început activitatea în anul 2009 cu misiunea de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităţii locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistică, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile: mediul natural, mediul social şi mediul economic.

 

Inițiativele noastre pot fi privite sub deviza „Gândește global, acționează local”, întrucât considerăm că trăim într-o lume deopotrivă din ce în ce mai interconectată și interdependentă. Încurajăm valori precum solidaritatea, echitatea, simplitatea voluntară și dezvoltăm proiecte care vizează protecția mediului și economia socială și, prin tot ceea ce facem, milităm pașnic pentru respectarea drepturilor naturii și a animalelor, respectiv a demnității umane.

 

Dacă împărtășești viziunea noastră și dorești să te implici în activitățile și proiectele noastre, atunci te invităm să te alături echipei noastre aplicând pentru unul dintre cele două stagii disponibile: Relații publice și comunicare sau Asistent administrativ.

 

Durata stagiului este de 6 luni de zile, în regim part time (30 ore / săptămână), cu posibilitatea de a se prelungi ulterior și începe la 1 octombrie 2016. Doar persoanele selectate vor fi contactate în vederea stabilirii unei întâlniri în care să ne cunoaștem mai bine și, eventual, pentru începerea colaborării.

 

Pentru a aplica, trebuie să ne trimiți un mail la [email protected] în care să specifici poziția pentru care aplici, alături de CV-ul tău și o scrisoare de motivație până pe 18 septembrie 2016.

 

Stagiu Relații publice și comunicare

Cerem:

- Studii de specialitate (în curs sau absolvite) într-un domeniu al științelor umane;

- Cunoștințe solide de operare PC (Microsoft Office, navigare Internet); operarea unor programe grafice constituie un avantaj);

-Abilități bune de comunicare, inclusiv de ascultare și vorbire;

- Proactivitate și orientare spre învățare;

- Cunoașterea limbii engleze, scrise și vorbite (poate constitui un avantaj cunoașterea unei a doua limbi străine);

- Experiență anterioară în ONG-uri sau voluntariat poate constitui un avantaj.

 

Responsabilizăm:

- Implicarea în construirea și gestionarea relațiilor cu presa locală și națională, ONG-uri și alți colaboratori;

- Dezvoltarea unor idei de campanii de comunicare și promovare;

- Scrierea și editarea unor materiale de categorii diferite (articole, comunicate de presă, rapoarte de presă, rapoarte anuale, broșuri, buletine informative)

- Colectarea de informații pentru updatarea site-ului, blogului și a platformelor de social media (Facebook, Twitter, Vimeo)

 

Stagiu Asistent administrativ

Cerem:

- Studii de specialitate (în curs sau absolvite);

- Cunoștințe solide de operare PC (Microsoft Office, navigare Internet);

- Capacitate de analiză și de realizare de rapoarte și analize;

- Eficiență în lucrul cu documente;

- Cunoașterea limbii engleze;

- Experiență anterioară în ONG-uri sau voluntariat poate constitui un avantaj.

 

Responsabilizăm:

- Adminstrarea de acteșialtedocumente;

- Scrierea și editarea unor materiale de categorii diferite (rapoarte anuale, buletine informative).

- Dezvoltarea unor proceduri de monitorizare și evaluare.

 

Oferim:

- Posibilitatea ca la finalul stagiului de internship să devii angajat/ă în cadrul asociației Mai Bine cu jumătate de normă;

- Sprijin în procesul de învățare din partea unei echipe cu experiență în implementarea de proiecte;

-Oportunitatea de a contribui la crearea unor comunități implicate prin participarea în proiecte inedite și/sau inovative pentru regiunea noastră, cu sprijinul membrilor și prietenilor Mai Bine;

- Posibilitatea de a participa la evenimente de dezvoltare profesională sau personală, în calitate de reprezentant al asociației.

- o masă pe zi la CUIB și o bicicleta/ sau decontarea transportului pe perioada stagiului;