ETIC.ECOLOGIC.ECHITABIL

Aparții Comunității Mai Bine!

 

Ajută, Sprijină, Seamănă, Contribuie, Redu împreună cu noi.

 

Ideile, sentimentele și acțiunile ar fi mai puțin semnificative în absența dimensiunii umane a lor. La fel și verbele enumerate. Cu alte cuvinte, proiectele noastre își au fundația sădită în fiecare om care a intrat în contact cu acestea, chiar și fugitiv. Putem Trăi Mai Bine pentru că suntem o Comunitate.

 

Fii parte a acesteia și seamănă gândurile ei de mai bine prin Cardul de Membru.

Odată ajuns la tine, beneficiezi de:

o Reducere de 20% la produsele alimentare din meniul CUIB.

o Reducere de 10% la produsele non-alimentare și la cele din magazinul CUIB.

o Reducere de 10% la produsele și serviciile REDU.

o Reducere de 10% la evenimentele Asociației Mai Bine.

Acesta poate fi găsit la CUIB și este activ pentru o perioadă de 3, 6 sau 12 luni în schimbul sumelor de 70, 120 și 200 RON.  Poți completa formularul de apartenență la Comunitatea Mai Bine descărcându-l de aici, sau îl completezi direct la CUIB. Te așteptăm cu drag!

Cardul este nominal și valabil doar în prezența C.I.

Implică-te alături de noi pentru că în fiecare există potenţial pentru a schimba ceva în mai bine. Împreună. Pentru că îţi preţuieşti timpul şi vrei să-l investeşti în modelarea de alternative mai bune. Pentru că vrei un trai care să aibă însemnătate sprijinit pe valori etice, principii ecologice şi o lume echitabilă.

Devino membru

Te regăseşti în valorile pe care le promovăm aici şi crezi într-o schimbare bazată pe acestea? Devino membru Mai bine. Vei putea participă la întâlnirile noastre şi implica direct în modelarea strategiei de acţiune a organizaţiei. Poţi completa un formular de membru aici. Trimite-l apoi la contact(arond)maibine.org.

Membru

Fii Voluntar

Voluntarii sunt vitali pentru noi. Avem nevoie de persoane entuziaste, dedicate şi muncitoare. Fie că ai 5 minute sau 5 ore pe săptămâna, orice contribuţie este cu adevărat semnificativă în demersurile noastre.

Ne poţi scrie şi transmite sugestiile tale, poţi fi un ambasador pentru Mai bine şi transmite ideile şi acţiunile noastre mai departe, poţi fi un cyberactivist şi promova valorile şi proiectele noastre pe internet, poţi participa la atelierele handmade săptămânale, ne poţi ajuta cu administrarea magazinului online sau în campanii de strângere de fonduri, te poţi implica în unul dintre proiectele permanente, sau poţi propune noi activităţi, etc. Completează formularul de membru şi trimite-l la voluntariat(arond)maibine.org.

Voluntar

Începe un Internship la Mai bine

Un stagiu la Mai bine reprezintă o oportunitate de a câştiga experienţă de lucru într-un ONG de succes concomitent cu contribuţia la îmbunătăţirea comunităţii locale pe diferite dimensiuni. Internship-urile pot dură 3, 6 sau 9 luni şi constau, în general, în roluri specifice pe anumite proiecte, stagiarii lucrând o medie de 15 ore pe săptămâna. Aceste stagii nu sunt plătite, însă se acoperă costurile de transport şi masă (atunci când se lucrează mai mult de 4 ore într-o zi)..

Trimite-ne un CV şi o scrisoare de intenţie la internship(arond)maibine.org.

2%

Poți sprijini financiar fără costuri Asociația Mai Bine, redirecționând 2% din impozitul pe venit pe care îl plătești la stat. Această facilitate este prevăzută în art. 57 și art. 84 din Codul Fiscal. 

Pentru a ne sprijini:

- dacă ai obținut în anul precedent venituri din salarii trebuie să completezi formularul 230;

- dacă ai obținut în anul precedent venituri (și) din alte surse trebuie să completezi formularul 200;

Formularele se depun la Administrația Financiară de care aparții până la data de 25 mai. Dacă vrei să eviți un drum până acolo și timpul pierdut cu așteptatul la coadă, ne poți lăsa sau trimite formularul la CUIB sau la sediul nostru, pe strada Gavriil Musicescu nr 14, respectiv Petru Rareș nr. 6, Iași.

2%

Sponsor

Persoanele juridice pot direcționa 20% din impozitul pe profit de la stat către o organizație neguvernamentală cu condiția a suma să nu depășească 0,3% din cifra de afaceri. Sponsorizarea trebuie să se realizeze înainte de sfârșitul anului în curs și suma repestivă va fi scăzută din impozitul pe profit.

Sponsor

Donează

Valorile pe care se sprijină misiunea şi proiectele noastre ne împiedică să apelăm la organisme private care sprijină cele mai multe dintre ONG-urile din România. Nu vei vedea printre partenerii sau sponsorii noştri multinaţionale care încalcă drepturile omului sau care sunt recunoscute că mari poluatori. Ne limităm posibilităţile de finatare pentru a ne spori credibilitatea şi ne bucurăm că o putem face. Dobândirea independetei financiare însă este foarte dificilă pentru organizaţiile non profit. Orice donaţie este binevenită şi toţi donatorii vor fi contactaţi direct pentru a li se comunica în ce scop au fost folosiţi banii oferiţi.

Donează